> ИлюстрацияСлед осиновяването двете момичета заживяват в градчето Съмървил, заселено с

...
> ИлюстрацияСлед осиновяването двете момичета заживяват в градчето Съмървил, заселено с
Коментари Харесай

Осиновени близначки от България попаднаха в американско семейство на ужасите

 > Илюстрация
След осиновяването двете девойки заживяват в градчето Съмървил, заселено с към 1000 души.  Осиновителите Мак и Мелиса Макгрегър са задържани на 8 юли т.г. за тормоз над децата им. В дома на  56-годишният мъж и 40-годишната жена са открити 10 деца - 8 лични и двете осиновени близначки от България.

До разплитането на ужасяващата история се стига след сигнал на съседи. Те откриват момичето на 14 години надалеч от къщата, в която живее. То било мръсно, босо, със сплъстена коса. Краката му били окървавени. Съседите прибрали момичето и го нахранили. То споделило, че не се е хранило с дни.

До идване на служителите на реда детето поглъщало колосално количество храна и се наливало с питиета. Пред  обществените детето споделя за систематичния тормоз от страна на осиновителите. Той се изразявал в санкции, заключване в тъмни или прекомерно слънчеви стаи с часове и тичане без обувки по трошляк. Момичето било карано също да стои на открито в студа, в случай че не се подчинява.

Други санкции включвали отнемане от храна - забрани към децата да се хранят със сурови зеленчуци като броколи и репички. Наказанието влизало в действие в случай че някое от децата си разреши да желае дреболии -  като да се облече, да постави обувките си или да си вземе душ. Тийнейджърите са заставяни да четат библията. Мъжът Марк Макгрегър ги е удрял с лъжица или шпатула, което удостоверили и другите деца в къщата на ужасите.

Българчетата близначки са имали възбрана да желаят в допълнение храна, която се държала под ключ от родителите.  

Стаята на девойките е разказана от управляващите като несъответствуваща за деца. В нея имало бетонен под с малко пружинено легло с тъничък матрак, без възглавници и малко корито с раздрани облекла за всяко от девойките. Българчето споделило, че осиновителите му въпреки всичко разрешавали на девойките да имат възглавница при положително държание.

След като е отведено от обществените, момичето от България споделило, че не са му давали да се къпе със седмици и не е стъпало на доктор и ортодонт от дълго време. Последвалият медицински обзор, извършен в близкия центъра за поддръжка на деца, посочил, че 14-годишната госпожица имала глисти, а сестра й раздут стомах заради недохранване.

След като двете сестри били предадени от полицията на обществените, двете траяли да се хранят като невиждали храна и даже изяли порцията на един от служителите на реда. 

Срещу Макгрегърови е заведено дело за тормоз над деца. В обвиняването се споделя, че те са се премествали неведнъж през последните няколко години. Преди били поданици на щата Вашингтон, само че се преместили в Мисури, откакто там имало предходно следствие против тях отново за принуждение над деца. Според полицията двойката не била записала децата на учебно заведение, а вместо това избрала домашното учебно заведение, с цел да ги управлява по-добре. През последните няколко месеца осиновителите на българчетата се опитвали да предадат попечителството им на страната. Властите не оповестяват повече за децата, като се изключи че буквите им са Р. и К.

Двамата арестувани са освободени против 100 хиляди $ гаранция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР